Vita Antiqua новини

ISSN 2522-9419 (Online), 2519-4542 (Print)

Шановні друзі та колеги!

Співробітники Центру палеоетнологічних досліджень та Кафедри археології та музеєзнавства Київського національного університету імені Тараса Шевченка вітають вас з Новим роком (0 ВР – 2021 calAD) і зичать здійснення всіх планів та ідей в цьому році.

Ми раді запросити вас взяти участь у формуванні нової збірки наукових праць із робочою назвою:

Запланована збірка буде присвячена 80-річчю Гладких Михайла Івановича — відомого археолога, доктора історичних наук, професора Київського національного університету ім. Тараса Шевченка.

До публікації приймаються оригінальні дослідження присвячені взаємозв’язку природного середовища та матеріальної культури первісних суспільств на території Європи англійською та українською мовами, обсягом до 1 д.а. тексту разом з ілюстраціями.

Збірка буде опублікована онлайн та надрукована Центром палеоетнологічних досліджень у серії VITA ANTIQUA, 2021. Кожна стаття отримує DOI в системі Crossref. Матеріали збірки будуть використані для створення мультимедійного навчального курсу «Природа і суспільство в первісної Європі» http://vovkcenter.org.ua/en/naturesociety/ .

Інформацію щодо вимог до статей ви можете отримати за посиланням: http://vitaantiqua.org.ua/uk/ruls-ua .

Просимо підтвердити свою участь у формуванні збірки до 1-го лютого 2021 року листом на адресу th.vovk.center@gmail.com. В листі бажано вказати прізвища та посади авторів, робочу назву пропонованої статті.

Крайній термін подачі статей – 1 травня 2021 року.

 З повагою,

Редакційна колегія VITA ANTIQUA

Проект «Природа і людина первісної Європі» підтримує Європейський Союз за програмою House of Europe https://houseofeurope.org.ua/en

 

 

 

 

VITA ANTIQUA_PDF